Végzettek, vélemények a szakról

Az EHS szakirányú továbbképzési szakokon végzettek létszámadatai:

Záróvizsgák
Végzett szakmérnök/szakember hallgatók
2018. január
19 fő
2018. június
17 fő
2019. január
4 fő
2019. június
37 fő
2020. június
56 fő
2021. június
47 fő
Összesen:
180 fő

Általánosan minden év júniusában szervezünk záróvizsgát EHS szakirányú továbbképzésen. A záróvizsga részleteit honlapunkon megtalálják! A végzettek kimondottan elégedettek a képzés tartalmi jellemzőivel, a képzés szervezésével, a szakmai színvonallal és a hallgatóbarát hozzáállással!

Vélemények a szakról:

„ Tisztelt Tanár Nő, Tanár Urak!

Ezúton szeretném megköszönni Önöknek és Kollégáiknak az elmúlt két év fáradalmas oktatói munkáját, valamint szeretnék gratulálni ahhoz, ahogy ezt a mindannyiunk számára új pandémiás helyzetet kezelték.

Ígérem, hogy ahol tehetem tovább erősítem a Debreceni Egyetem Környezetmérnöki Tanszékének jó hírét. Amennyiben az életünk során bármiben tudok az Önök segítségére lenni, kérem keressenek bizalommal”.

Üdvözlettel:
Balázs Vattay EHS szakmérnök


„Kedves Tanárnő!

Ezúton köszönöm meg az elmúlt két év eredményes munkáját. Szakmaiságot, segítő- és odafigyelő magatartást, szelíd és következetes szigorúságot és lelkiismeretességet tapasztaltam. A képzésben részt vevő tanárok felkészültsége, hozzáállása számomra rendbenlévő volt. Kívánok jó egészséget és a szakmában eltöltött eredményes éveket!”

Üdvözlettel: Csehné Ragályi Nóra EHS végzett hallgató

Frissítés dátuma: 2021.07.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.