Szakdolgozat

A szakdolgozat készítésének célja a szakmérnök/szakember jelölt elméleti és gyakorlati EHS ismereteinek rendszerezése, megszilárdítása és alkalmazása, a választott témakör elmélyültebb tanulmányozása, az EHS szakterülethez kapcsolódó aktuális szakmai munkák ismerete, kritikus értékelése, a megszerzett ismeretek kreatív alkalmazása, a komplex jártasság bizonyítása. A szakdolgozat valóságos műszaki feladat és önálló mérnöki munkát igényel. A szakmérnök/szakember jelölt a szakdolgozat sikeres elkészítésével bizonyítja be, hogy önállóan is képes EHS feladatok megoldására. Ennek megfelelően a szakdolgozatot a legnagyobb gonddal és alapossággal kell tartalmilag és formailag kidolgozni és összeállítani.

A szakdolgozat beadása a záróvizsgára való bocsátás alapfeltétele. A szakdolgozat feladat kiírását egyeztetés után a képzés utolsó előtti félévében kapja kézhez a hallgató.

Letölthető dokumentumok a szakdolgozat készítéséhez:

Frissítés dátuma: 2022.04.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.