E-learning

A Debreceni Egyetem Multimédia és E-learning Technikai Központja (METK) koordinálja és üzemelteti az Egyetem ún. e-learning rendszerét, mely az oktatás/távoktatás technikai és módszertani lehetőségeit segíti és rendszerezi. A rendszer évek óta megbízhatóan segíti az oktatást, jelenleg a rendszerekben több mint 5.500 kurzust, közel 40.000 oktatási segédanyagot és több százezer tesztkérdést használnak aktívan az egyetemi polgárok.

Az EHS szakirányú továbbképzésen is aktívan használjuk ezt a rendszert, mely segítségével két félév során a távoktatási lehetőség a gyakorlatban is gördülékenyen üzemelt.

Központi e-learning portál: https://elearning.unideb.hu

Az egyetemi e-learning rendszerekbe az egyetemi polgár az egyetemi azonosító (EduID/Neptun/LDAP azonosító) használatával tud belépni.

Frissítés dátuma: 2021.07.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.