A DE Műszaki Kar, mint képzőhely jellemzése

A szak létesítésének koordinációját a Debreceni Egyetem (DE) Műszaki Kara, azon belül a Környezetmérnöki Tanszék látta el.

A Műszaki Kar kiemelt törekvése, hogy olyan szakirányú továbbképzési szakokat létesítsen és koordináljon, amelyek szervesen kapcsolódnak a régió és a nemzetgazdaság fejlesztési igényeihez, a szakember utánpótlás biztosításához.

Karunk az elmúlt évek során kiemelt jelentőséget tulajdonított olyan szakirányú továbbképzési szakok indításának, amelyek összhangban voltak a társadalmi elvárásokkal és a munkaerő piac igényeivel. Mindezek alapján terveztük meg az EHS szakirányú továbbképzési szakok létesítését és indítását.

Frissítés dátuma: 2021.07.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.